Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože už je téměř rok ‚volná‘ a může si o svém životě a majetku rozhodovat sama, při vzpomínce na svého otce Jamieho a jeho opatrovnictví by se v Britney Spears (42) krve nedořezal. Převládají u ní dokonce tak silné negativní emoce, že se nezdráhá veřejně použít velmi drsné výrazy. Naposledy tak učinila v pondělí na Twitteru, kde vypustila do světa dvouminutový hlasový záznam a sérii tweetů.

Čtyřicetiletá držitelka řady hudebních cen a dvojnásobná matka se několikrát vrátila k nucenému opatrovnictví, v němž žila dlouhých třináct let. Mimo jiné uvedla, že v jeho začátcích musela podstoupit řadu vyšetření, než byla umístěna do léčebny.

Podle svých slov byla vystavena nevhodným podmínkám jako například absolvování tří magnetických rezonancí. V té době prý neměla žádná práva, a tak jí nezbývalo nic jiného než vše podstoupit. „Opravdu jsem měla pocit, jako by se mě můj otec snažil zabít,“ uvedla Spears, která se nezdráhala vyřknout i kruté přání, že doufá, že její otec shoří v pekle.

Zpěvačce se loni podařilo dosáhnout osvobození z otcova opatrovnictví na základě rozhodnutí soudu. Od té doby se však Britney podle fanoušků chová velmi zvláštně a na důkaz své svobody často umisťuje na sociální sítě nevhodný obsah plný nahoty. Kvůli tomu je momentálně ve sporu i se svým exmanželem Kevinem Federlinem a svými syny Seanem Prestonem (17) a Jaydenem Jamesem (16), kteří se prý za matčino chování stydí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám