Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že popularita vévody, a především vévodkyně ze Sussexu prudce klesá. A uvědomuje si to i streamovací gigant Netflix, který s párem podepsal smlouvu na dokumentární sérii, za kterou Harry (39) s Meghan (42) údajně utržili v přepočtu 2 522 600 000 korun. Ta měla vyjít letos, síť její uvedení ale nyní odložila.

Netflix už totiž čelí ostré kritice kvůli seriálu Koruna, který nyní kritizují, že „vytváří zraňující pomluvy“ vůči králi Karlovi III. Další kontroverze ve spojitosti s britskou královskou rodinou by síti tedy neprospěla, a tak z plánovaného uvedení dokumentu zatím nebude nic.

Měl být totiž uveden v prosinci, jen krátce po 5. řadě Koruny, která vyjde 9. listopadu, píše Deadline.

Rozhodnutí o odložení uvedení přišlo jen pár týdnů poté, co se Sussexští měli dostat do křížku s produkcí, protože „požadovali rozsáhlé úpravy“.

Není tajemstvím, že je domluva s párem mnohdy složitá. O Harrym a Meghan v poslední době vychází jedna kniha za druhou. Jejich bývalí zaměstnanci o nich nehovoří zrovna v superlativech. U Britů to navíc nevyhrávají ani s očerňováním královské rodiny, obzvlášť ve světle úmrtí královny Alžběty II.

Většina příznivců královské rodiny nechápe, proč se pár raději nedrží v ústraní, když se vzdal svých rolí v královské rodině kvůli přehnané pozornosti, a prakticky si pozornost vynucuje stále kontroverznějšími rozhovory, které poskytuje.

Nové datum uvedení připravované dokumentární série vévody a vévodkyně ze Sussexu zatím nebylo stanoveno. Netflix ani produkční společnost Archewell Productions, které na ní pracují, věc zatím nekomentovaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám