Hlavní obsah
Článek

Někdejší mluvčí zpěváka Karla Gotta (†80) a jeho rodiny Aneta Stolzová se po jednadvaceti letech vrací k novinářské práci. Než vkročila do světa marketingové a PR komunikace, působila jako reportérka publicistického pořadu Občanské judo. Nyní se před kameru postaví znovu, a to jako moderátorka nového pořadu Super.cz Po pravdě.

„Cílem našeho pořadu je přinášet rozhovory s lidmi, kteří prožili zajímavý, mnohdy těžký životní osud a o svůj příběh se chtějí podělit s ostatními. Naši hosté jsou, troufám si říct, hrdinové doby, které jejich životní úděl nepoložil na lopatky, ba naopak se zvedli, šli dál a dnes jsou dál úspěšní ve svých profesích či jiných životních cestách. Moji hosté jsou svým způsobem zároveň inspirací pro ty, kteří třeba něco podobného právě prožívají a perou se s tím, jak se se skutečností smířit nebo vyrovnat,“ popisuje Stolzová.

První díl odstartuje ve středu 19. 10. silnou zpovědí Venduly Pizingerové (52), která v pořadu Po pravdě promluví nejen o ztrátě dcerky Klárky a posléze i manžela Karla Svobody (†68), který se rozhodl dobrovolně vzít si život, ale také o mediálním tlaku, který zažívala, o tom, co jí v nejtěžších chvílích pomohlo, a o svém vztahu s matkou.

Diváci se dále mohou těšit na další silné příběhy, pozvání přijali mj. Muž roku Martin Zach (38), Michaela Kuklová (56), Halina Pawlowská (69), Michal David (63) nebo paní Andrea, která se narodila v mužském těle a dnes je babičkou.

„Velice se těším na to, že divákům budeme moci přinést rozhovory se zajímavými lidmi, kteří mají co říct,“ dodala Stolzová. Na ukázku z prvního dílu se podívejte na videu.

Rozhovor si můžete poslechnout také na Podcasty.cz, Spotify, Apple Podcasts a v dalších aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám