Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Patricie Pagáčová (35) si v posledních dnech užívala exotickou dovolenou na Zanzibaru. S manželem i malou dcerkou Bibi (1,5) byla s výběrem destinace naprosto spokojena. Však také zaslouženou dovolenou plánovala už od března.

Herečka si troufla i na fotku v plavkách. A jak je vidět, moc jí to slušelo! „Padesát odstínů modři,“ tetelila se blahem Pagáčová s tím, že provokovat v plavkách už nebude, protože odlétají domů.

Na dalším snímku se procházela s dcerou v nádherné zahradě. „Ta zahrada, to je prostě nádhera. P. S. Zde šlo dítě za ruku dobrovolně,“ smála se herečka, která se před odjezdem na tak dalekou dovolenou bála především toho, jak malá dcerka zvládne let s přestupem.

„Budu mít s sebou nosítko, mlíko a hračky a všechno možné, co jde, abych ji rozptýlila, tak uvidíme. Snad případně budeme mít spolucestující, kteří budou v pohodě. A když nás v Kataru při mezipřistání vyhodí, tak to bude taky dobrá dovolená,“ vtipkovala se Super.cz ještě před dovolenou, na kterou nakonec zdárně odletěla. Tak teď už jen ten šťastný návrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám