Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co je malé, to je hezké! To rozhodně platí o dekoltu Kate Hudson (45), která se pyšní pěkným přirozeným poprsím malé velikosti. O to je samozřejmě pevnější, a tak si herečka může dovolit oblékat modely bez podprsenky, a navíc je důkazem, že to jde i bez silikonů.

Hudson byla hvězdou premiéry filmu Na nože: Glass Onion v rámci londýnského filmového festivalu, který je pokračováním úspěšné detektivky Na nože. Ve filmu hraje s celou plejádou hvězd, včetně Daniela Craiga, Edwarda Nortona, Davea Bautisty, Ethana Hawkea, Kathryn Hahn a dalších.

Na slavnostní uvedení vynesla dcera Goldie Hawn róbu Saint Laurent, pod kterou by se prádlo zkrátka nehodilo, a byla nesmírně okouzlující.

Doprovodil ji snoubenec Danny Fujikawa, s nímž má nejmladší dceru Rani (4). Kromě toho je také maminkou Binghama, jehož má s Matthewem Bellamym z Muse, a již dospělého Rydera (18), kterého měla s Chrisem Robinsonem.

Na nože: Glass Onion byl celosvětově uveden na začátku září na torontském filmovém festivalu. I tam byla Kate v rudé róbě nepřehlédnutelná. Netflix letos věnuje snímek fanouškům k Vánocům, zhlédnout ho mohou na streamovací platformě od 23. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám