Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a režisérka Olivia Wilde (40) patří v poslední době mezi ostře sledované hollywoodské celebrity a občas se zdá, že je jí tak trochu ‚všude plno‘. Tentokrát na sebe neupozornila v osobní či pracovní rovině, nýbrž výběrem šatů. Na sobotním plese Muzea Akademie filmových umění a věd v Los Angeles se herečka objevila ve stříbrné třpytivé róbě lemované ptačími pery, která sice přímo neodhalovala ani kousek kůže, ale jinak bylo skrz ni vidět až dost…

Rafinované průsvitné modely s třpytem a dlouhými rukávy jsou módním hitem. Před necelými třemi týdny si podobný oblékla na akci v Paříži modelka a někdejší ‚nejkrásnější holčička na světě‘ Thylane Blondeau a nedávno vynesla obdobnou variaci, i když ve verzi overalu, i Bella Hadid na přehlídce Stelly McCartney.

Krásná představitelka doktorky Remy Hadley alias ‚Třináctky‘ ze seriálu Dr. House zažívá možná nejrušnější období svého života. Není proto divu, že je jí vidět daleko víc, než kdy dřív - ať už ve spojitosti s její novou láskou Harrym Stylesem (30) nebo jejím režisérským debutem To nic, drahá či v souvislosti s právní bitvou o děti s bývalým manželem Jasonem Sudeikisem. S tím je ve sporu kvůli opatrovnictví jejich dětí – syna Otise (8) a dcery Daisy (5).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám