Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou jí sice teprve čtyři roky, ale už chce jít v tátových šlépějích. Daniel Hůlka (55) tentokrát vyrazil do divadla s celou svou rodinou. Nenechal si ujít představení muzikálu Tarzan, kam vzal svou roztomilou dcerku Rozárku. Ta byla na jevišti jako ryba ve vodě.

„Dnes jsem tady jako divák. Přišel jsem se na Tarzana podívat s celou rodinou. Mám tady dceru Rozárku, manželku, tchána, švagrovou,“ svěřil se Super.cz Daniel Hůlka. „Je to tady naše první návštěva, budu s Divadlem Hybernia spolupracovat a začne to tím, že tady budu v prosinci zpívat Rybovu Českou mši vánoční. A také tady bude zahajovací koncert od Opery k muzikálu, budu tam já, Vladimír Chmelo, Petr Berger, Ester Pavlů, Tereza Mátlová, prostě ti nejlepší,“ svěřil se Daniel Hůlka, kterého čeká série koncertů a opery Rusalka a Carmen.

Z návštěvy divadla byla jeho dcerka nadšená. A jak zpěvák přiznal, zřejmě nebude dlouho trvat, a i ona bude chtít na jeviště. „Já ji vůbec do ničeho nenutím. Rozárka zpívá od rána do večera, tancuje, recituje. Chodí do sboru, teď začíná do klavíru. K tomu sportuje a maluje,“ svěřil se zpěvák k dceři. „Říká, že je vše umělkyně, je multi talentovaná a pak si vybere,“ prozradil Daniel Hůlka, který je na svou roztomilou dceru náležitě pyšný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám