Hlavní obsah
Článek

Hvězda britského Love Islandu Maura Higgins (31) si čtvrteční udílení televizních cen National Television Awards celkem užila. Rozhodně si tedy užívala pozornost, kterou jí přítomní věnovali. V outfitu, jejž vynesla, rozhodně nešla přehlédnout.

Upnutý bílý model značky Monot byl vepředu vykrojený a odhaloval její dokonalou figuru a ploché bříško. Originálním střihem v kombinaci s perfektním tělem na sebe strhla veškerou pozornost.

Před Wembley Arenou, kde se akce konala, pak Maura ochotně pózovala s čekajícími fanoušky, kteří se dožadovali společných selfie. Fotku se sexy televizní hvězdou si nemohli nechat ujít. Oblíbená účastnice Love Islandu se snaží zůstat nohama na zemi a být laskavá.

Což dokazují i události ze září, kdy se zastala vlastního synovce. Když se dozvěděla, že ho ve škole šikanují, druhý den se ho vydala před školu vyzvednout. Školáci se mohli z televizní hvězdy pominout a dělali psí kusy, aby ji v autě aspoň zahlédli. Něco nám říká, že s takovou tetou si na chlapce ve škole už jen tak někdo netroufne.

Reklama

Další články

Načítám