Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) s největší pravděpodobností půjde k soudu. Policie totiž začala vyšetřovat její květnovou nehodu na pražských Vinohradech.

Dáda tehdy po autonehodě odmítla dechovou zkoušku a krátce nato ji kamery zachytily, jak si vyšla z domu na procházku. Herečka nakonec upadla, a také se musela přidržovat plotu. S informací, že se nehoda vyšetřuje jako trestný čin, přišel web TN.cz.

Pražská policie okolnosti nehody, která se stala v Benešovské ulici, vyšetřuje, ale právo poskytovat nové informace si již vyhradilo Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 10,“ řekl dále Super.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk. Dáda tak nyní čelí trestnímu stíhání.

K dotazované věci mohu uvést, že policejní orgán zahájil trestní stíhání jedné fyzické osoby pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve věci probíhá přípravné řízení, a to ve fázi označované jako vyšetřované. Vzhledem ke skutečnosti, že přípravné řízení je ze zákona neveřejné, nebudeme v současné době poskytovat další informace," informoval Super.cz mluvčí

Městského státního zastupitelství v Praze Aleš Cimbala.

Vinu Dagmar Patrasová od samého počátku odmítá. Teď jí ale může hrozit až několik let vězení. "Lze toliko doplnit, že s danou právní kvalifikací trestní zákoník spojuje trest odnětí svobody ve výměře šest měsíců až tři léta, případně peněžitý trest nebo zákaz činnosti," dodal mluvčí Aleš Cimbala.

Manžel Dády Patrasové Felix Slováček se k její nehodě nechtěl v květnu vyjadřovat. "Mám nakázáno nemluvit. Co se týče alkoholu, mám embargo," reagoval muzikant na dotaz, proč Patrasová odmítla dechovou zkoušku. Super.cz kontaktoval Slováčka a Patrasovou i dnes, ale ani jeden z nich nebere telefon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám