Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci britské královské rodiny jsou u vytržení ze zamilovaných pohledů, které Kate (42) věnovala Williamovi (41) během návštěvy Olympijského parku v Londýně.

Princ a princezna z Walesu navštívili sportovní areál Copper Box Arena postavený pro letní olympijské hry v roce 2012 v rámci sportovního programu Coach Core, který založili prostřednictvím své nadace před 10 lety na pomoc mladým lidem najít podporu a příležitosti prostřednictvím sportu.

Kate byla jako ze žurnálu ve vintage sáčku značky Chanel, a zachytili ji dokonce, jak se chichotá a usmívá na manžela od ucha k uchu.

Fanoušci takové momenty mezi Kate a Williamem vítají, jsou totiž vzácné. Na sociálních sítích označili budoucí královský pár za hrdličky. „Jak se na něj Kate dívá,“ rozněžnila se jedna z komentujících. „Moc rád vidím tato sladká gesta,“ přitakával další.

Jinde zase William předvedl své boxovací schopnosti v rámci setkání s mladými lidmi, s nimiž nadace spolupracuje. „Hned se chopil rukavic a řekl, že už v minulosti boxoval. Nemusela jsem ho nic učit, nikdy na ten zážitek nezapomenu,“ popsala setkání s budoucím králem Británie osmnáctiletá Gabrielle Reid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám