Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V show Česko Slovensko má talent bylo hodně veselo. A nejen proto, že v porotě kromě Jakuba Prachaře (40), Diany Mórové (54) a Jaro Slávika (49) zasedla jako host herečka Eva Holubová (65), jež nahradila chybějící Martu Jandovou (50).

Do talentové show se totiž přihlásil známý svalovec Yuri Tolochko z Kazachstánu. Ten se proslavil svou neobvyklou zálibou v silikonových pannách. Umělé společnice si natolik oblíbil, že se už se dvěma z nich, s Margot a Lolou, „oženil“.

Jeho současnou manželkou je ovšem silikonová panna Luna, s Margot se již v minulosti „rozvedl“. A právě s Lunou předvedl před porotou umělecký tanec. „Jsem objektofil a mám rád neobvyklé a surrealistické věci,“ nechal se slyšet urostlý Kazach. On sám se považuje za pansexuála a tvrdí, že se dokáže zamilovat do „povahy, obrazu, duše i osoby“. „Mám rád sex jako takový. A pohlaví nebo orientace nejsou důležité,“ říká.

Yuri má sice možná neobvyklou zálibu, ale jinak je to profesně velmi úspěšný muž. Mimo jiné je ředitelem opery a učitelem herectví a veřejného projevu. Napsal také čtyři sbírky básní, a jak můžete sami vidět, na jeho těle se projevuje i jeho velký koníček - body building.

Yuri to se svou milovanou Lunou pěkně rozjel a došlo i na to, že se svlékl donaha před Evou Holubovou. Jen chuděra Jasmina Alagič z toho nic neměla, protože jí její spolumoderátor David Gránský zakryl oči. Na ukázku ze sobotního dílu Talentu se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám