Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se nedávno vrátila z nemocnice, kde byla na kapačkách, a nejen fanoušci se strachovali o její miminko. Influencerka je ve třetím měsíci těhotenství a její tělo „řeklo dost“. Lékaři jí proto nařídili klidový režim. Agáta na jejich radu polevila a častěji doma odpočívá.

„Já teď musím hodně ležet. Myslím, že spousta žen chápe, co mi je, a nemusím to více vysvětlovat. Prostě musím hodně ležet a uvidíme, jak to všechno dopadne, musíme to nechat na přírodě,“ řekla ke svému zdravotnímu stavu.

Agátě je nyní lépe, a tak fanouškům ukázala, jak už má velké těhotenské bříško. Inspirovala ji k tomu zpěvačka a herečka Eva Burešová, jež ukázala svůj „pupek“ po porodu.

„Skvělý nápad, fotky po porodu dohledám, ale třetí měsíc těhotenství u některých vypadá jako pátý,“ ukázala u sebe Agáta, jež tak stejně jako Burešová chtěla poukázat na to, že ne každá žena má v těhotenství nebo krátce po porodu jen malé bříško.

Agáta bříško ani váhu v požehnaném stavu rozhodně neřeší a dopřává svému tělu vše, o co si říká. Dietami se ostatně může trápit až potom. Pokud bude samozřejmě chtít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám