Hlavní obsah
Článek

V dubnu letošního roku se Lucie Benešová (49) stala babičkou. Její dcera Sára porodila holčičku Melánii. Teď se oblíbená herečka objevila ve společnosti, ale že je babičkou, by nikdo nehádal. Jak to dělá, že vypadá stále lépe?

„Vnučka přišla docela brzo, tak to zas takový umění není. Stala jsem se babičkou v necelých padesáti, tak je to jiné, než když děti s vnoučaty otálí. Když syn bude mít dítě později, tak to bude vypadat určitě jinak,“ řekla se smíchem Super.cz.

Sama je přesvědčena, že k lepšímu vzhledu přispívá i pozitivní myšlení. „Já tak vesele přemýšlím, vidím vše optimisticky. Když je horší období, tak si říkám, že bude líp, a snažím se spíš veselit než truchlit!“

Herečka je ráda, že začíná období, kdy se brzy stmívá, a nevadí jí ani podzimní sychravé počasí. „Podzim má tu výhodu, že se rodina semkne dohromady. Jsme pak doma blíž u rodinného krbu. To mám ráda na podzimu a na zimě, že v pět hodin jsme doma, zapálíme společně svíčky a jsme spolu.“

S Lucií Benešovou jsme si povídali na výstavě obrazů Lucie Volfové a jak nám herečka sama přiznala, ani jí není malování vzdálené. „Mě malování baví. Maluji od dětství a jsem takový malíř amatér, ale asi bych to nedala na výstavu. Já kreslím chaloupky, andělíčky. S dcerou Larou, které je 10 let, spolu tvoříme hodně rády.“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám