Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv většina z nich žádné plastiky nepřiznala, o změnách v obličejích sester z klanu Kardashian-Jenner se diskutuje léta letoucí. Svět nyní obletělo tiktokové video profilu Vandahood Live, které ukázalo, jak by televizní hvězdy vypadaly, kdyby se v průběhu let nenechaly „vylepšit“.

Video se zaměřuje na Kim (43), Khloé (39), Kourtney (45), ale i jejich matku Kris Jenner (66) nebo nejmladší z klanu Kylie (26). U té je proměna asi nejpatrnější, přestože zarytě tvrdí, že pravidelně podstupuje pouze výplně rtů.

Změna je zjevná i u Khloé, ta nicméně nedávno přiznala plastiku nosu, na kterou je náležitě hrdá. Mimo jiné právě ze svého nosu měla roky komplexy. V průběhu let také hodně zhubla.

Pro srovnání, jak by členky klanu měly vypadat dnes, vidíte ve videu nahoře, jak ve skutečnosti vypadají, dole.

„Použili jsme tři různé softwary a zabralo nám to týden,“ přiznal Keith, streamer z Vandahood Live pro PetaPixel.

„U každé členky jsme museli zvolit jiný postup, protože každá postoupila jiné změny,“ tvrdí. Zároveň ale jejich obličeje ani údajné zákroky, které podle něj měly podstoupit, nijak nehodnotí. O to se ale samozřejmě postarali fanoušci v komentářích.

Zatímco jedni tvrdí, že sestry „ohrožují“ vnímání přirozené krásy, jiné pobuřuje spíš to, že se jejich tváře stále ještě řeší.

Reklama

Další články

Načítám