Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) podle všeho prožívá krásné období. Zatímco zápasník MMA Zdeněk Polívka o jejich vztahu již promluvil, zpěvačka je stále na otázky kolem vztahu skoupá. S novým partnerem si sice přidává na sociální sítě společné fotografie, ve společnosti se však po jeho boku ještě neobjevila.

Na otevření nového obchodu internetového řetězce s oblečením dorazila s kamarádkou. A nutno říct, že jen zářila. Ve fialovém kalhotovém kostýmku jí to neuvěřitelně slušelo a rozdávala úsměvy na všechny strany. O vztahu s o 18 let mladším bijcem zatím mluvit příliš nechce, zatímco zápasník MMA, který však chce, aby fanoušci neřešili jeho soukromí, už promluvil. „Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,” svěřil se Super.cz.

Zpěvačka je v posledních měsících neustále v pracovním nasazení a vedle péče o syny se také připravuje na návrat na divadelní prkna. Po patnácti letech se vrací k činohře a brzy ji čeká v Divadle Palace premiéra představení Štěstí. Nedlouho poté ji čeká návrat také do muzikálu, a to v Divadle Broadway do představení Janka Ledeckého Vánoční zázrak. „Miluji Vánoce, mám ráda Jankovy vánoční písničky a ráda dělám věci pro děti, to se nedalo odmítnout,“ svěřila se Super.cz Lucie, která se do divadla vrací i kvůli synům.

„Kluci mě neviděli, znají mě jako dabingovou herečku, možná viděli nějakou pohádku, ale na jevišti ještě ne,“ prozradila zpěvačka. Uvidíme, zda zápasník MMA, kterým se Lucie zatím chlubí jen na Instagramu, půjde zpěvačku na jednu z jejích blížících se premiér podpořit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám