Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší dcera herečky a zpěvačky Zory Jandové a muzikanta Zdeňka Merty se vydala stejným směrem jako rodiče.

Starší dcera Viktorie se od světa showbyznysu dosud držela dál. Své vědomosti, které čerpala při studiu v zahraničí, nyní předvede široké veřejnosti, a to rovnou před televizními kamerami.

Viktorie Mertová je novou tváří zábavního pořadu Na lovu. Ve třech letech uměla číst. Při nástupu na základní školu ji chtěli poslat rovnou do druhé třídy. Vystudovala Mezinárodní teritoriální studia, Americká studia a Politologii a mezinárodní vztahy na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze, kde nyní přednáší dějiny USA. Kromě toho se stará o tříletou dceru a hraje amatérské divadlo.

Dcera Zory Jandové a Zdeňka Merty tak rozšíří čtveřici lovců, proti kterým soutěžící pravidelně bojují. Ostatní lovci Viktorii vzali pod křídla okamžitě. Setkávají se i mimo natáčení. Každý týden spolu trénují kvízy.

„Jsou na mě moc hodní, hned mě vzali mezi sebe, jeli jsme i všichni společně na dovolenou. A jsou strašně chytří. Mám co dohánět. Kdybych si musela z nových kolegů vybrat, proti komu bych se utkala, zvolila bych Kvízovou Dámu. Holky proti sobě,“ svěřila se Viktorie, která si bude říkat Belladonna.

Proti ní, stejně jako proti ostatním lovcům, se může pokusit hrát každý. TV Nova na podzim spustila nové kolo castingů, které jsou otevřeny každému, kdo chce zažít atmosféru natáčení na vlastní kůži a třeba vyhrát finanční odměnu.

Reklama

Další články

Načítám