Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikál Biograf láska, který je inspirován písněmi zesnulé Hany Zagorové (†75), je vyprodaný minimálně až do března. Nejočekávanější divák ale zatím úspěšný počin neviděl. Štefan Margita (67) se v divadle ještě nebyl podívat. Všichni z muzikálu se ho ale nemůžou dočkat.

„Ne, k tomu jsme se ještě nedostali, abychom od něj měli zpětnou reakci. Na premiéru zkrátka nedorazil, necítil se ten příběh vidět. Budeme se těšit, až nastane ta chvíle a moc rádi mu zahrajeme a zazpíváme. Premiéra byla v melancholickém módu a byla velmi úspěšná,“ svěřila se Kateřina Bohatová, která hraje jednu z hlavních rolí.

Pro zpěvačku je nejemotivnější fakt, že tyto písně známe zkrátka všichni. „Ono to je celé velmi dojemné. Nejvíc mě dojímá, když vidím, že to lidi vztahují k těm jejich příběhům, co oni sami zažili při těch písničkách.“

Tvůrci muzikálu se rozhodli přidat další představení, aby muzikál mohl zhlédnout co největší počet lidí. My jsme si se zpěvačkou a herečkou povídali během výstavy obrazů Lucie Volfové. A jak je na tom s malováním sama Kateřina? Kreslí si se svým malým synkem? „Já doufám, že to moje a manželovo neumění malovat náš syn nepodědí a alespoň trochu se přiblíží třeba k těmto obrazům,“ dodala se smíchem Kateřina Bohatová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám