Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vojta Dyk (38) a Tatiana Dyková (45) tvoří pár už více než jedenáct let a z toho tři roky jsou manželé. Patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu a jsou do sebe pořád zamilovaní až po uši. Teď ale oblíbená herečka přiznala, čím ji dokáže talentovaný muzikant pěkně vytočit.

„Dneska si musím postěžovat. Pojďme hlasovat. Přijdete do ložnice. Tam vaše žena už spí. Přijde vám normální rozsvítit si lampičku, číst si a šustit stránkami? Nebo vám to normální nepřijde?“ zeptala se herečka během natáčení úterní talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kdy využila plného hlediště diváků.

Pouze dva diváci hlasovali, že by jim to nevadilo, a tak byla herečka nadšená, že za svoji výtku vůči Vojtovi nemusí mít špatné svědomí.

Herečka také zavzpomínala na období devadesátek, kdy si přivydělávala jako go-go tanečnice. Zdůraznila ale, že rozhodně netančila u tyče, jak si někteří myslí.

„Go-go tanečnice nejsou tanečnice u tyče. Jsou to roztancovávačky, normálně oblečené a každá měla svůj styl. Tak jsme s kamarádkou udělaly konkurz, oni nás vzali a dva roky jsme tam tančily. A za to mě maminka pochválila. Jednou se tam byla se svojí kamarádkou podívat,“ zavzpomínala Tatiana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám