Hlavní obsah
Článek

Jsou to už dva roky, co Vendula Pizingerová (52) porodila syna Josefa. Pozornost na sebe strhla tehdy také proto, že se zařadila mezi starší rodičky. Je tak inspirací pro mnoho žen, které nestihly mít miminko dříve.

„Já teda věřím, že inspiruji i něčím jiným, ale určitě, pokavaď je člověk fyzicky zdráv, tak být matkou v tomhle věku si užívám daleko více než předtím. Už nemám pocit, že mi nějaké věci utíkají,“ svěřila se Super.cz.

Josífek roste jako z vody, už to není žádné miminko. „Je šikovný, těšíme se na oslavu druhých narozenin. Teď je s babičkou, protože my nemáme jiné hlídání než právě babičku.“

Vendula má navíc další důvod k radosti. Společně s nadačním fondem Kapka naděje pomohla otevřít novou terapeutickou zahradu Dětské psychiatrické kliniky FN Motol. „Děti, které jsou tu hospitalizovány se tu mohou pohybovat se svými terapeuty nebo s rodiči. Mohou tu hrát ping pong, basketball, volejbal. Je tu navíc krásný altán, takže když bude pršet, můžou se tu i schovat. Takže věřím, že ta zahrada bude sloužit,“ neskrývala své nadšení Vendula Pizingerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám