Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) svou péči a energii poslední měsíce věnuje nejen malé Jasněnce, která přišla na svět březnu, ale i starší dceři. S prvorozenou Eliškou, ze které už je půvabná slečna, tentokrát vyrazila do sportovního centra. Zábavné odpoledne se ale nevydařilo tak, jak si zpěvačka představovala.

„Celý život miluji adrenalin, a sporty, a pak vyrazím s Eli do jump parku a udělám takovou základní chybu při skoku do molitanů. Nejhorší bylo, že se na mě banda dětí koukala, jak se nemůžu vyhrabat a musely čekat až ta "stará paní" zmizí, svěřila se Super.cz zpěvačka, která z místa odkulhala s poraněným kotníkem. S bolavou nohou musela následně odehrát i divadelní představení. „Kotník je naštěstí jen zvrtnutý,“ svěřila se zpěvačka, která je doma a odpočívá.

„Kdyby se to stalo před Evitou, bylo by to horší, naštěstí teď v nejbližší době mám před sebou spíš jen pár koncertů nebo výuku na konzervatoři. Moc se mi totiž nechce z domu. Pokaždé, když to vyjde tak, že musím být třeba půlku dne pryč, tak jsem z toho normálně naštvaná, protože mě mnohem víc baví být doma s "malou a velkou",“ svěřila se zpěvačka, která bude mít doma klidový režim. „Kotník je naštěstí jen zvrtnutý,“ prozradila Míša s tím, že si roli dvojnásobné maminky moc užívá.

„Horší to bude okolo Vánoc, jsou tam adventní a vánoční koncerty. Ale i tak se snažím to dost minimalizovat. I když Jindřich je prostě skvělý táta a fakt se malé věnuje rád, takže člověk ten prostor i na svoje věci má,“ prozradila zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám