Hlavní obsah
Článek

Televizní a rozhlasový moderátor Jan Rosák (76) oslavil v srpnu 75. narozeniny, a jak sám přiznává, pracovní tempo zatím neplánuje nijak omezit. Moderátor je ve skvělé formě, ale Super.cz se svěřil, že ho přeci jen trápí jeden nepříjemný zdravotní problém.

"Je mi docela fajn, až na to, že mě trochu bolí záda. Zrovna dneska jsem byl u pana doktora, kterej mi je opíchal," prozradil se smíchem, ale ujistil nás, že jinak je vše v pořádku. "Jsem zdravej jako zdravá řípa," vtipkoval.

V práci nehodlá polevit, až se nad tím podivují i jeho kamarádi. "Já mám hodně kamarádů, kteří už v mém věku ale vůbec nesáhnou na práci. Nejen to! Oni se i diví, dokonce se mi posmívají, že pracuju," prozradil Jan Rosák a pro udivené okolí má jasnou odpověď. "Mě vůbec nenapadlo, že bych přestal," vzkázal.

"Jednak, když mě ještě chtějí, to je samozřejmě velmi sympatické, ale mě to pořád baví," rozplýval se a pokorně dodal: "Mě pořád baví pracovat, a když mi to, nechci bejt pyšnej, docela i jde, tak proč bych přestával," krčil rameny.

Se svojí manželkou Jiřinou Rosákovou si stále slibují, že budou cestovat, to je ale na programu až ve chvíli, kdy Jan Rosák sekne s prací. "Já si představuji, že až se vykašlu na práci, tak začneme mnohem víc cestovat. Ostatně slibujeme si to hodně dlouho," přiznal moderátor, který by rád objevil krásy Kanady nebo Mexika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám