Hlavní obsah
Článek

Okouzlující partnerka nejslavnějšího fotbalisty planety Cristiana Ronalda (39) si vyzkoušela roli modelky a výsledek je senzační. Osmadvacetiletá rodačka z Buenos Aires, která má s Ronaldem dvě děti, ale stará se o další tři, které má fotbalista z minulosti, se spojila se značkou Genny. Pro tu nafotila kampaň na letošní podzim a zimu.

Po Georgině zatoužila samotná kreativní ředitelka italské značky Sara Cavazza Facchini, podle které právě fotbalistova snoubenka dokonale zapadá do konceptu, který značka propaguje.

„Ona stejně jako značka Genny představuje přirozenou ženskost, která je inspirací pro moderní elegantní ženu s vášní pro styl a rodinu v jednom,“ zdůvodnila Facchini svůj výběr modelky.

Fotilo se v sídle od architekta Joaquína Torrese v Madridu a za objektiv se postavila Vanina Sorrenti.

Rodriguez tvoří pár s Ronaldem od roku 2016, kdy fotbalistovi učarovala v obchodě Gucci v Madridu, kde tehdy pracovala. K luxusní módě tak měla vždy blízko. V posledních letech se sice věnuje především péči o početnou rodinu, ale styl u toho má za všech okolností. Není proto divu, že volba padla právě na Georginu, která má s Ronaldem čtyřletou Alanu a pětiměsíční Bellu. Maminkou je ale rovněž pro Cristiana Ronalda Jr. (12) a pětiletá dvojčata Evu a Matea, které fotbalistovi porodily již dřív náhradní matky.

Reklama

Další články

Načítám