Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) nadále randí s Oktagon MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou. Ke vztahu s o osmnáct let mladším bijcem se sice oficiálně nevyjádřila s tím, že je neustále v pracovním kole, ale společnou fotkou s vysportovaným sympaťákem a jeho přáteli se fanouškům pochlubila ráda.

„Rychlý přejezd na večeři se super lidmi,“ okomentovala snímek s přáteli zpěvačka, u které stál Zdeněk a letmo se dotýkal její ruky. Podobnou fotku ostatně zveřejnil i samotný zápasník, jenž se jinak pilně připravuje na zápas Oktagonu ve Frankfurtu, a tak je rád za každou volnou chvilku, kterou může trávit po boku Lucie.

On sám měl pro Lucii slabost už od dětství. „Opravdu silně na mě zapůsobila ve filmu Kvaska. A její hudební tvorbu jsem také znal, i když jsem víc fanouškem tvrdší hudby,” prozradil Super.cz Polívka, který si své soukromí střeží jako oko v hlavě.

„Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,” má jasno. A v tom si s Lucií zjevně rozumí, protože zpěvačka je známá tím, že o vztazích mluví jen minimálně. A když už, tak jen v náznacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám