Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) má doma dospívajícího syna. Kristián už letos oslaví 15. narozeniny a období puberty zatím probíhá bez problémů. A zatímco Gábina je velká extrovertka a přítomnost kamer nebo fotoaparátů jí nevadí, její syn je pravý opak a mnohdy svou maminku usměrňuje.

„Nekomentuje mě ve zlém a ani mě nekritizuje. Jen někdy v mém chování. Je introvert. Jak jsem známá a poslední dva roky i influencerka, fotím a točím, tak on to moc nemá rád. Není rád středem pozornosti, nebo když se se mnou někdo chce vyfotit, anebo i s ním,“ svěřila se Gabriela, která syna plně respektuje.

„Už si nepřeje, abych některé věci komentovala. Má svůj svět, na pokojíček musím zaťukat a máme svá pravidla. Stydlivost je přirozená a myslím, že by ji rodič měl v pubertě podporovat,“ dodala Gabriela, kterou jsme potkali na masáži v centru Prahy. Tam chodí pravidelně odpočívat. naskočila totiž již do třetí výzvy 100 dnů v pohybu, kterou motivuje další lidi ke cvičení. Tentokrát se k ní přidal i syn Kristián.

„Řekl, že do třetí řady se přidá. Má rád disciplínu. Všeobecně se všichni neustále vymlouváme, že něco nestíháme a nemůžeme, a pak nám mobil řekne, že jsme na něm za den šest hodin. Na to čas máme. Myslím, že když je čas na virtuality, tak ukojit tělo pohybem je správné,“ dodala moderátorka, která se snaží cvičit každý den alespoň půl hodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám