Hlavní obsah
Článek

Jessica Alves (40) je po absolvování proměny z muže na ženu šťastná jako nikdy předtím. Coby Ken Rodrigo se necítila přirozeně, a tak se proměnila ve vnadnou Barbie Jessicu Alves. Podstoupila desítky plastických operací, cestuje po celém světě, a sem tam si zkusí i to, jaké je to být v kůži modelky.

Tentokrát se milovnice růžové barvy a zkrášlovacích procedur nasoukala do sexy prádélka a na růžemi ozdobené houpačce nafotila další žhavé snímky. Fotky vznikaly v Londýně, kde Jessica žije, ale hodně času tráví také v Brazílii, kde má spousty přátel.

V jihoamerické zemi je také řada klinik plastické chirurgie, které Jessica hojně navštěvuje, ač už jí někteří lékaři radí, že má s operacemi přibrzdit, protože už to není úplně bezpečné. Královna estetických zákroků ale neví, kdy přestat.

Naposledy podstoupila další zákrok v oblasti obličeje, protože chtěla mít oči podobně posazené jako modelka Bella Hadid (27). Výsledný zákrok měl zřejmě úspěch, protože se v Brazílii kolem Jessiky motal jeden nápadník vedle druhého.

Samotná Jessica Alves ale prý není žádná „holka do větru“. Jak se nedávno nechala slyšet, hledá jen opravdu vážný vztah a uvažuje i o založení rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám