Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá popová princezna Britney Spears (42) si zřejmě nemůže pomoci. Touha pochlubit se svým nahým tělem světu je prostě silnější než ona. A to navzdory nedávno hojně propírané skutečnosti, že se její synové Sean Preston (17) a Jayden (16) za explicitní obsah, který jejich maminka sdílí na Instagramu, stydí.

Jak vidno, Britney se vůbec nepoučila a dál hodlá fanoušky obohacovat pohledem na své obnažené křivky. Stejně jako už mnohokrát se svlékla donaha a pózovala zřejmě svému manželovi Samu Asgharimu před objektivem. Tentokrát na veřejné pláži na Havaji. A že na pláži rozhodně nebyli sami? To zpěvačka vůbec neřešila. Na Instagramu pak opět intimní místa překryla srdíčky.

To, co ze začátku všichni vnímali jako osvobozující gesto, kterým se po vyhraném sporu se svým otcem Jamiem Spearsem potřebuje vyjádřit, se změnilo v monotónní rutinu, která už nikoho moc ‚netankuje‘.

Naznačila to ostatně i komička Heather McDonald (52) ve svém komentáři pod fotkami, když napsala: „Už tady nevidím tolik komentářů ve stylu ‚Do toho, královno‘ jako dřív…“

Zpěvačka začala s nahými fotkami po třinácti letech dohledu ze strany otce, jemuž bylo svěřeno opatrovnictví jejího majetku kvůli její údajné nezpůsobilosti. Loni soud toto opatrovnictví zrušil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám