Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna z Walesu (42) se opět naplno vrhla do povinností, které jsou nedílnou součástí jejího královského postavení, a tak poté, co v průběhu září absolvovala řadu pietních aktů především v černé barvě, přišla po více než třech týdnech na řadu barva jiná. A hned pořádně výrazná!

Překrásné šaty se skládanou sukní v midi délce doplňovalo hned několik krásných detailů, jako byl pásek s kovovou sponou, nabírané rukávy, netradičně střižený výstřih do V i záševky v oblasti hrudníku, které zdůraznily princezninu postavu.

Hořčicově žlutý model britské značky Karen Millen, který Kate zvolila při návštěvě porodnice všeobecné nemocnice Royal Surrey County Hospital, doplnila o tmavomodré lodičky na vysokých jehlách sladěné s psaníčkem. Model vyjde na 219 liber (6130 korun) a už nyní je jasné, že po vynesení princeznou nebude k sehnání.

Na jednotce, která letos získala ocenění od UNICEF a kde přijdou na svět až tři tisíce miminek ročně, se Kate setkala s porodními asistentkami a několika novopečenými maminkami i těhotnými ženami, kterým se jednotka rovněž věnuje a nabízí jim osvětu v oblasti kojení či vztahů mezi novorozenci a rodiči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám