Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už pár měsíců, kdy Eva Decastelo (45) oznámila rozchod se svým manželem Reném. I poté, co oba šli dál ale vychází spolu fantasticky. Díky tomu také Eva zvládá takové pracovní nasazení, které má. Je neustále někde na cestách, protože moderuje o sto šest.

To pracovní tempo někdy sama nechápu, ale naštěstí mám fantasticky fungujícího exmanžela a fantasticky fungující rodiče, takže ono se to dá,“ svěřila se Eva Super.cz.

O svém ex Reném moderátorka mluví jen v dobrém, oceňuje například to, že pomáhá dětem při učení.

Děti zvládají nový školní rok fantasticky. Já už nezvládám žádné úkoly, takže zaplať pán bůh, že je Renda strašně chytrý chlap, a tak jim pomáhá s úkoly. Já na to bohužel nemám," chválí svého ex.

Evu jsme zastihli na křtu nové knížky jejího dlouholetého kamaráda Bořka Slezáčka s názvem Kéž bys tu byla. „Bořek si nikdy neodpouští jakýkoliv nekorektní humor, tak jsem ráda, že i ve věnování, které mi do knížky napsal, mi připomněl, že už nejsem nejmladší,“ doplnila se smíchem Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám