Hlavní obsah
Článek

Už 3. listopadu nás čeká premiéra muzikálu Okno mé lásky v pražském Divadle Broadway, který je inspirován hity Petra Jandy (81) a skupiny Olympic. Sám rocker se nemůže slavnostního dne dočkat. Má to ale jeden malý háček. V představení bohužel neuvidíme jeho dceru Martu Jandovou (49), která, jak sama o sobě říká, je největší fanouškem této legendární skupiny.

„O tomhle muzikálu jsem hodně přemýšlela a nabízelo se to, byl i malinký nátlak, jestli tam budu, ale mám teď spoustu natáčení, a hlavně ty budoucí termíny představení zasahují i do jarních prázdnin, a tam už máme s Maruškou plány, tak jsem řekla ne. Ale na druhou stranu mě to mrzí, chtěla jsem ukázat Marušce, jak divadlo funguje, teď to nevyšlo, ale ukážu jí to někdy příště,“svěřila se Marta Super.cz.

Premiéru si ale rozhodně nenechá ujít. „Já mám ráda premiéry, a navíc tam hraje hodně mých kamarádů. Jsou to písničky mého táty, takže se těším, až pak po představení všichni přijdou do baru a připijeme si a dáme si s kamarády vínko,“ dodala talentovaná Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám