Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročném tréninkovém programu v Polsku si zápasník Oktagon MMA Zdeněk Polívka našel čas, aby odpověděl na otázky Super.cz. „Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,” vzkazuje poté, co na veřejnost vyplynul jeho vztah se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44).

Když jsme se Zdeňka ptali na jeho vkus na ženy, nejde prý o to, zda je to blondýnka, nebo brunetka. „Důležité je, aby přeskočila jiskra a byla tam chemie,” míní.

Pokud jde o Lucii Vondráčkovou, zaujala ho už dávno, a to přes velký věkový rozdíl. Je podle něj velmi krásná žena. Jako malý si prý rád pouštěl na kazetách VHS pohádky Víla Arnoštka nebo Šmankote, babičko, čaruj.

„Opravdu silně na mě zapůsobila ve filmu Kvaska. A její hudební tvorbu jsem také znal, i když jsem víc fanouškem tvrdší hudby,” prozradil Polívka, který by byl rád, kdyby nyní fanoušci neřešili jeho soukromí, ale hlavně mu drželi palce na zápase ve Frankfurtu, který je možné sledovat na Oktagon TV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám