Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Herec Roman Zach (51) rozhodně nepatří mezi celebrity, které by na sebe práskly kde co. Naopak. Tentokrát ale udělal výjimku a prozradil něco o svých dětech, volném čase, ale i o pořízení nového netradičního bydlení.

Jelikož je herec v jednom kole, a kromě zkoušení divadelních představení jde i ve filmu z role do role, volného času nemá nazbyt. Přesto si ale najde i chvíle, kdy se s manželkou věnuje své milované chalupě.

"Velebíme chalupu. A pořídili jsme si takové mobilní alternativní bydlení. Maringotku. Ještě nemám střelnici ani labutě, a ani řetízkáč, ale to přijde," vtipkoval Zach před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Ve videu také prozradil, jak zvládá pubertu svých potomků, s kostýmní výtvarnicí Andreou Královou má syna Prokopa a dceru Agátu, a zajímala nás i reakce na lichotky fanynek, že Zach patří k nejcharizmatičtějším českým hercům.

"Patřím spíš k největším hercům," smál se Roman s tím, že charizma zřejmě přichází s věkem. "Možná to bude těmi šedými vlasy. A tím bych to uzavřel," řekl se smíchem.

Související témata:
Maringotka

Reklama

Další články

Načítám