Hlavní obsah
Článek

Herečka, ale i moderátorka Adéla Gondíková (50) vystavila na Instagram fotografii, kde má zrzavé vlasy, a pobídla své fanoušky, jestli by jí takováto změna prospěla. Netrvalo dlouho a strhla se lavina negativních komentářů. Co na to Adéla?

"Já hraju jedno představení, které se jmenuje Velké lásky v malém hotelu a tam tu paruku mám," začala vysvětlovat herečka. "Vlastně jsem byla hrozně překvapená. Lidi mi tam psali, jak je to ošklivý," směje se Adéla.

"Mě hrozně pobavilo, že tam byl snad jen jeden pozitivní komentář. Já jsem se u toho hrozně smála, protože by mě to ani nikdy nenapadlo," prozradila Super.cz Gondíková, která tedy s barvami vlasů rozhodně experimentovat nehodlá. "Nikdy jsem barvu neměnila a nikdy jsem neměla touhu," překvapila nás Adéla.

Herečka se rozpovídala i o tom, jak je spokojená v manželství s Jiřím Langmajerem (57), se kterým si řekli své „ano“ v létě 2019. Jako hezké manželství hodnotí ale i to předešlé s Ondřejem Brouskem (43). "Já jsem byla vdaná jednou, teď je to podruhé a je to obojí stejně hezký," svěřila se.

Reklama

Další články

Načítám