Hlavní obsah
Článek

Rihanna (36) a A$AP Rocky vyrazili v neděli na večeři, aby společně oslavili rapperovy 34. narozeniny. Hvězdný pár, kterému se v květnu narodil první potomek, se hodil náležitě do gala, a především zpěvačka přípravu nepodcenila.

Vynesla šaty se sexy rozparkem, jež vznikly ve spolupráci návrhářů Jimmyho Choo a Muglera a byly tak průsvitné, že odhalily zpěvaččiny kalhotky i bradavky. Podprsenku pod model totiž nevzala. Prsa si tak před fotografy kryla rukama, jako by dopředu nevěděla, co obléká a že v róbě bude vše prosvítat.

Hudební duo mělo minulý týden pořádný důvod k oslavám, a to nejen díky rapperovým narozeninám. Bylo také oznámeno, že Rihanna vystoupí jako hvězda poločasu na příštím Super Bowlu 12. února. Fanoušci samozřejmě začali šílet. Rihanna vydala své poslední album v roce 2016 a naposledy vystoupila na udílení Grammy 2018 s DJem Khaledem.

Od té doby se věnovala své značce prádla Savage x Fenty a kosmetické firmě Fenty Beauty, které jí vydělaly pořádné balíky peněz. Teď je ale maminkou na plný úvazek a od synka, jehož jméno zatím rodiče neprozradili, se prý nehne skoro ani na krok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám