Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky čekání a čtyři odklady. Vzpomínkový koncert na Ivetu Bartošovou (†48) si před svým uskutečněním prošel mnoha peripetiemi. V neděli večer se pražskou Lucernou konečně rozléhaly hity princezny českého popu a na pódiu nechyběla řada krásných umělkyň v okázalých modelech.

Slavnostní událost vzaly přítomné zpěvačky vážně a na vzpomínkový koncert se podle toho oblékly. Na jevišti se během tři hodiny trvajícího programu střídaly známé krásky, které působí nejenom v populární hudbě. Co se týče modelů, převládaly dlouhé večerní róby, několik účinkujících sáhlo také po sexy mini či modelech s odvážným dekoltem.

Mezi ně patřila i zpěvačka Šárka Vaňková (36), která ve světle fialových šatech s nadupaným dekoltem jen zářila. „Šaty mám půjčené ze salonu v Hradci Králové, když je nějaká příležitost, tak si je tam ráda půjčuji,“ svěřila se Super.cz stříbrná SuperStar. V krásném modelu dorazila také Kamila Nývltová. "Šaty mám ze salonu, jsem moc spokojená, na dnešní událost jsem chtěla něco v princeznovském stylu, aby se to hodilo k písni Nekonečná, kterou zazpívám," řekla nám zpěvačka.

Odvážné mini na své vystoupení vynesla rusovláska Elis Mraz a svým modelem budila pozornost také zpěvačka Magda Malá. Ta ke krátké mini sukni a vysokým kozačkám zvolila rozhalené sako, ve kterém předvedla i podprsenku. Komu to během koncertu s názvem Ve jménu Ivety nejvíc slušelo, se podívejte v galerii. O nejpůvabnější dámě večera pak rozhodněte v naší anketě.

Komu to nejvíc slušelo?
Šárka Vaňková
48,4 %
Ivana Bartošová
1,2 %
Eliška Bučková
3,2 %
Magda Malá
1,7 %
Kamila Nývltová
11,5 %
Elis Mraz
1,1 %
Leona Machálková
7,8 %
Sisa Sklovská
1,4 %
Karin Křížová
7,7 %
Natálie Grossová
1,9 %
Eva Borská
2,3 %
Anna Julie Slováčková
1,7 %
Markéta Muzikářová
1,2 %
Adélka Hesová
7,4 %
Petra Zámečníková
1,5 %
Celkem hlasovalo 36912 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám