Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Michal Janotka je štěstím bez sebe. Ve svých čtyřiceti letech se stane poprvé tátou. Přestože se má miminko narodit až v březnu, hvězda primáckých Krimi zpráv se už nyní nemůže dočkat. Děťátko Michal čeká se svou přítelkyní a šéfovou v jednom Nikolou Veverkovou, s níž tvoří pár už bezmála dva roky.

„Nemohl jsem dostat krásnější dárek. Už se nemohu dočkat! A vůbec mi nevadí, že si ho rozbalím o pár měsíců později,“ pochlubil se Janotka v pořadu Showtime a krátce poté i na svém facebooku, kde se podělil o dvě fotografie s partnerkou, která drží v ruce snímek z ultrazvuku. „Tak a je to venku! Klokan přiletí v březnu… možná už v únoru,“ napsal k fotkám vtipně Janotka.

Podobné nadšení se svým partnerem sdílí i Nikola: „Jsem šťastná a těhotenství si užívám. Dokonce už víme, jestli to bude chlapeček nebo holčička, ale rozhodně to neprozradíme. Nechte se překvapit,“ dodala.

Janotka po boku Nikoly zřejmě našel konečně opravdové štěstí. V minulosti tvořil pár s moderátorkou Sandrou Parmovou Pospíšilovou, ale po necelých pěti letech se rozešli. Nevyšlo mu to ani s půvabnou Karolínou, kterou dokonce pojal za manželku. Šli od sebe po necelém roce, důvodem tehdy byla její nevěra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám