Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Dnes jsou to tři roky bez Karla. Vzpomínáme a navždy v srdci," napsala dnes jeho rodina na sociální síti. Poslední rok života byl pro Karla Gotta (†80) a jeho rodinu náročný. Nejdříve se u něj objevila porucha krvetvorby, která se i přes několik druhů léčby změnila v akutní leukemii. Sám mistr ale i tak do poslední chvíle vystupoval o sto šest, protože svých fanoušků si vážil a mezitím na něj dohlížela jeho milovaná žena Ivana Gottová (48) a jejich krásné dcery.

V říjnu před třemi lety ale rodina oznámila bolestivou zprávu, která národ velmi zasáhla. „S nejhlubším zármutkem v srdci oznamuji, že nás včera, krátce před půlnocí, po těžké a dlouhé nemoci, opustil můj milovaný manžel Karel Gott. Odešel doma, v tichém spánku, v kruhu své rodiny,“ informovala tehdy Ivana Gottová.

Loni přišel do kin dlouho očekávaný dokumentární film Karel, jenž zachytil i Mistrův zmíněný boj s leukemií. A i letos se k místu jeho posledního odpočinku vydávali lidé, aby na hrobě zapálili svíčku a položili květinu nebo drobné dárky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám