Hlavní obsah
Článek

Dvaatřicetiletá rodačka z Bruselu Stella Maxwell vždy patřila mezi nejútlejší modelky a andílky Victoria’s Secret. Během právě probíhajícího týdne módy v Londýně, kde modelka jejího formátu nemůže chybět, se ale zdá, jako by ručička na váze spadla ještě o pár kilogramů níž.

Společně s kamarádkou Irinou Shayk, ale také třeba s Naomi Campbell, se Stella stala součástí pondělní přehlídky značky Burberry na nastávající jaro a léto, kde se představila například v bílém hedvábném negližé s krajkami, které odhalovalo její velice útlé tělo.

Ještě o něco drobnějším dojmem však působila večer, kdy se s Irinou vydaly do nočního podniku 22 London, kde probíhala párty stejné značky. V bílých šatičkách se širokou sukní se zdálo, jako by se její nožky měly každou chvíli zlomit jako párátka.

V souvislosti s Irinou se momentálně rovněž mluví o jejím opětovném setkání s rapperem Kanyem Westem, s nímž měla mít v minulosti aférku. Dvojice si prý během párty náramně rozuměla a hodně se spolu nasmála. Nedávno se přitom začalo spekulovat o modelčině návratu k Bradleymu Cooperovi, s nímž má své jediné dítě – pětiletou dceru Leu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám