Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Iva Hüttnerová (73) dorazila na vernisáž a zároveň oslavu 75. narozenin Jana Kanyzy, který ukončil svoji kariéru, rozhodl se přenechat prostor mladším a svého rozhodnutí nelituje. Iva Hüttnerová prozradila, že s Kanyzou je spojuje víc než jen přátelství už od studijních let.

Herečka má ve svých 73 letech stále spoustu práce a odpočinek nehledá v lenošení, ale tráví ho aktivně. "Každý den chodím na procházku se psem a pak relaxuji prací na zahradě, která je vlastně dřina, ale je to úžasná činnost, že se vám vypne hlava," prozradila Super.cz.

S Janem Kanyzou jsou zase oba blázni do malířství. "Maluji úplně stejně dlouho jako Honza, protože jsme spolužáci z DAMU, bydleli jsme na stejné koleji," zavzpomínala herečka.

"Já jsem si našla svoji inspiraci ve starých časech, které mám ráda, a ve kterých pořád nacházím spoustu věcí, které stojí za to namalovat, nebo které mě zajímají," svěřila se vitální herečka. "Zatím mě netrápí nijak zvlášť zdraví a mám se dobře, nemám si na co stěžovat," říká skromně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám