Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý český producent Jiří Jurtin, který se podílel na vzniku muzikálů Popelka, Mamma Mia či filmů Babovřesky, Bony a klid nebo Lída Baarová, Kameňák 4 a dalších zemřel ve věku pouhých 46 let. Předávkoval se léky.

Blesku potvrdil smutnou zprávu jeho bývalý společník Fawad Nadri. „Tahle smutná zpráva mě zastihla dnes večer. Mohu potvrdit, že můj bývalý společník v pátek spáchal sebevraždu. Nejspíš za to mohou jeho velké finanční problémy,“ uvedl v pondělí večer.

Jurtin před smrtí rozeslal zprávu na rozloučenou, ale protože to nebylo poprvé, bohužel ji nikdo nebral vážně.

"Podle mých informací odjel k domu, kde dříve bydlel s bývalou manželkou a jejich synem, tam zajel autem do lesa a jako diabetik, který měl přístup k inzulinu se tímto lékem záměrně předávkoval," tvrdí Nadri.

Jurtin měl dlužit peníze řadě osobností. Jeho posledním projektem byl koncert Romana Ondráčka, na němž měl vystoupit i Vašo Patejdl, nakonec se ale zrušil. V minulosti působil Jurtin například také jako manažer Daniela Landy.

Reklama

Další články

Načítám