Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohodový den na slavné pláži Bondi v Sydney si v neděli udělala se svou kamarádkou australská modelka Lara Worthington (35). Kráska, která odstartovala hvězdnou kariéru v reklamním spotu na podporu turismu v Austrálii už ve svých devatenácti, je manželkou herce Sama Worthingtona (46), jehož si každý jistě vybaví z hlavní role kasovního trháku Avatar.

Lara se vrátila do své domoviny ze Spojených států, kde s manželem žijí. S kamarádkou a krajankou Phoebe Tonkin (32), kterou pro změnu dobře znají fanoušci seriálů Původní, H2O: Stačí přidat vodu, Tajemství kruhu, Upíří deníky nebo Rozkvět, si užily oceánu a slunce, jak se patří.

Na obě dámy byla radost pohledět a Lara se očividně v černých plavkách bez ramínek cítila velice sebejistě. Není se čemu divit, přestože je trojnásobnou maminkou, pyšní se neskutečnými křivkami.

Ve své domovině je Lara velká hvězda, měla dokonce svou vlastní reality show Being Lara Bingle (její jméno za svobodna). Ještě před Samem byla zasnoubená s hráčem kriketu Michaelem Clarkem, ale rodinu založila až s Worthingtonem.

S tím tvoří pár od roku 2013. Oba jsou přitom pořádní tajnůstkáři, všechny významné události si nechávají pro sebe. Po dvou letech vztahu potají přivítali na svět prvního syna Rocketa. Jejich druhému synovi jménem Racer je šest a v roce 2020 se jim opět podařilo utajit narození třetího syna. Jeho jméno světu prozradili až následující rok. Jmenuje se pro změnu River.

Reklama

Další články

Načítám