Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech měsících od karlovarského festivalu jsme potkali herečku Terezu Rambu (34). Naposledy jsme se jejího vzhledu vylekali, když postovala snímek, kde je vyhublá na kost po dvouměsíčních bojích s nemocemi dětí. Onemocněla i ona a její maminka, která jí pomáhala.

"Přemýšlela jsem, jestli to mám vůbec zveřejnit, protože soukromí tolik nezveřejňuji. Ale velmi často se setkávám s tím, což je takový mor Instagramu, že lidi venku mají pocit, že si žijeme strašně dobře a dokonale. Tak si myslím, že je potřeba zveřejňovat pravdu. Rozjela jsem novou věc, že zveřejňuju i ty hrůzy. Trošku to prasím, aby lidi viděli, že není pořád posvícení," řekla Super.cz a uklidňovala ostatní maminky, že to má stejně jako ony.

"Střídaly se nám covid, rotaviry, průdušky. Ty dvě děti to chytají od sebe a nikdy nebyly zdravé déle než čtyři dny. Já to samozřejmě chytala od nich, a když mi přijela pomoct moje maminka, nemoc ji taky sklátila a na devět dní lehla do postele. Manžel byl mezitím na velkém festivalu v zahraničí," vyprávěla Tereza.

Střídání dětských nemocí se projevilo i jako dieta, kterou ovšem herečka rozhodně nedoporučuje. "Podle mě ženská po třicítce nesmí mít pod šedesát kilo. A k těm mi teď deset chybí. Ale budu jíst hodně dortíčky a snad to rychle doženu," slibuje i sama sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám