Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) se začátkem roku pochlubila novým vztahem s Radkem Váchou, kterého do té doby neukazovala. Teď už ho ale bere do společnosti a pózují jako dvě hrdličky.

Sama Eliška přiznává, že akce, kde jsou média, už nevyhledává. "Já moc na akce nechodím, protože nějak nemám tu potřebu," svěřila se Super.cz. S partnerem Radkem se snaží užít si společně každý okamžik. "Když už někam jdeme, tak si to chceme užít spolu jako zážitek," říká kráska.

Dvojice bude brzy slavit roční výročí a je vidět, že Elišce na vztahu velice záleží. "Chodíme normálně na akce, akorát tam nejsou média," vysvětluje modelka a potvrdila nám, že je opravdu z celého srdce šťastná. "Já bohužel neumím klamat tělem, ačkoliv jsem hrála divadlo, tak tak dobrá herečka nejsem. Ano, jsem šťastná," prozradila rozzářená Eliška.

Mimo péči o vztah s Radkem by se ráda zase věnovala sportu, ačkoliv, i když to tak nevypadá, modelka údajně zlenivěla a nemůže se k ničemu dokopat. "Poslední rok sportuji hlavně pusou-plánuji. Neustále o tom mluvím a bohužel se mi ještě nepodařilo překonat tu pohodlnost," usmívá se Eliška, která před časem také přiznala, že přibrala 8 kilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám