Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V českém showbyznysu je několik žen, o kterých se dá směle říct, že popírají zákony přírody. Mezi ně patří také Dara Rolins (51). Zpěvačka začátkem prosince oslaví přelomové padesáté narozeniny, na svůj věk ale rozhodně nevypadá.

Sociální sítě pravidelně zásobuje svými snímky v plavkách nebo ve spodním prádle a není se čemu divit. Může se totiž chlubit postavou dvacítky, která je bez chybičky. Aktuálně slovenská diva vyrazila na prodloužený víkend k moři, kde si užívá krásné počasí a dovádění ve vlnách. Při pohledu na její vymakané tělo v plavkách vám ale zůstane rozum stát.

Dara totiž v titěrných bikinách dala na odiv pevnou postavičku, na které byste chyby jen těžko hledali. Sama zpěvačka totiž přiznává, že nedokonalosti na svém vzhledu stále vidí. „Jako každá žena jsem i já na sebe v určitých ohledech velmi přísná a vidím na sobě chyby, které by někdo za chyby vůbec nepovažoval,“ svěřila se Super.cz nedávno zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám