Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mary Magdalene alias žena s „nejtlustší vaginou světa“ to s plastikami přehání, jak je známo. Nicméně zdá se, že na zákroky tentokrát opravdu doplatila. Poté, co si už po několikáté nechala zvětšit poprsí a pozadí, trpí obrovskými bolestmi a obává se, že skončí doživotně na vozíku.

Zvětšované partie jsou totiž tak velké, že má problémy s chůzí. „Moje prsa jsou tak obrovská, že si chci pořídit čtyřkolový elektrický skútr. Bolí mě, když chodím, ale bojím se, že si lidé budou myslet, že to dělám kvůli pozornosti a jsem necitlivá,“ svěřila se svým sledujícím na Instagramu.

Dlouhé vzdálenosti jsou teď pro ni tabu. „Moje prsa a zadek jsou tak těžké, že už nemám kotníky, jak mám neustále oteklé nohy,“ postěžovala si.

A není divu, že trpí bolestmi. Jen její poprsí váží 10 kilogramů. Zadek si nechala zvětšit už třikrát a při ilegálním zákroku dokonce málem zemřela.

Kromě prsou a zadku má předělaný prakticky celý obličej, k tomu podstoupila výplně boků, pravidelně si nechává vyplňovat rty, pozvedávat obočí nebo odstraňovat tuk z obličeje a další. K tomu má také plastiku nosu.

Nejvíc ovšem proslula zvětšením vaginy. V roce 2018 podstoupila kontroverzní zákrok, při němž jí tuk z jiných částí těla přepravili do intimních partií. I tehdy málem přišla o život.

Mary je zjevně nepoučitelná a od plastik ji neodradí ohrožení na životě ani ukrutné bolesti. Tak snad je alespoň šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám