Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový partner Veroniky Žilkové (62), zakladatel kapely Argema Josef Holomáč, poprvé promluvil. Nesouhlasí s výroky své manželky Martiny a své současné lásky se jako správný chlap zastal.

"Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá," napsala Super.cz Martina Holomáčová.

"Paní Žilková by se nad svým chováním měla také zamyslet. Je mi moc líto, že se s ní manžel rozešel, ale ona nakonec dělá to samé, rozvrací dosud fungující manželství. I když jsem o jejich vztahu měla již nějakou dobu podezření, stále jsem věřila, že jde o vztah pouze přátelský," dodala.

Samotný rocker ale tvrdí, že se naopak s manželkou rozvádí a jejich manželství dávno nefunguje. A Veronika Žilková na to neměla žádný vliv.

"Dovolte, abych reagoval na vyjádření mojí prozatím ještě manželky Martiny. Naše manželství je již více jak dva roky nefunkční a v současnosti probíhají právní úkony vedoucí k rozvodu tohoto manželství. Tyto úkony započaly dávno před tím, než jsem se potkal s Veronikou Žilkovou, což mohu i fakticky doložit. Z tohoto důvodu považuji vyjádření mé manželky za účelové a nezakládající se na pravdě,” vyjádřil se exkluzivně pro Super.cz Josef Holomáč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám