Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sex-symbolem je už od raného mládí, kdy účinkovala v Modré laguně. A na sex-appealu neztrácí Brooke Shields (58) ani tři roky před šedesátkou. Pro kampaň značky Skims, patřící Kim Kardashian, šla do prádla a fanouškům spadla čelist.

Brooke má perfektní figuru, na vkusných snímcích se ukázala v prádle tělové barvy nebo v hnědých punčochách a podprsence. Pózování jí jde stále samo a výsledné fotografie jsou velmi povedené.

„Jsem poctěna a nadšená, že mohu být součástí této kampaně,“ popsala fotky Brooke a vychválila předváděnou podprsenku až do nebe. Chválou ostatně nešetřili ani fanoušci v komentářích. Ti se rozplývají, že je Brooke jednoduše úchvatná.

Herečka se připojila v kampani ke zpěvačkám Becky G a Cassie, komičce Chelsea Handler a herečkám Juliette Lewis a Indyi Moore. Mezi vybranými jsou tedy ženy rozdílného věku, včetně čtyřicátnic a padesátnice.

Brooke je pro kampaň skvělou volbou, je přece jenom jednou z nejznámějších modelek světa. A stále se nebojí odhalit. V únoru vzbudila rozruch v kampani Calvina Kleina. Zapózovala v džínách, nahoře bez, a prý dokonce bez retuše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám