Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jeho syn, rapper Leo Beránek, jehož proslavila reality show Hotel Paradise, si odpykává několikaletý trest za ublížení na zdraví, on si užívá života. Dokonce se rozhodl vstoupit poprvé do manželství. O ruku požádal o 43 let mladší brunetku Kateřinu. "Rozhodnutí bylo jednoduché, lepší ženu jsem nikdy nepoznal," řekl Super.cz pětašedesátiletý Leo Beránek starší.

"Jsme spolu čtyři roky, ale pořád. Odloučili jsme se maximálně na pět dní. Takže vím, do čeho jdu," doplňovala Kateřina. Proti prý nejsou ani její rodiče.

Od žádosti o ruku, která proběhla před pár dny, uplynou v den jejich veselky sotva dva měsíce. "Budeme se brát v Las Vegas v první polovině listopadu. Všechno už se zařizuje tři měsíce, i moje svatební šaty, jen já jsem o tom nevěděla," svěřila se Kateřina. Další podrobnosti se dozvíte v našem videu.

Obří zásnubní prsten na mejdanu na oslavě dvacetin kubánského baru ale na prsteníčku neměla. "Zakázal jsem to, protože budeme pařit. Už jsem jí jednou drahý prstýnek dal a ztratila ho, takže doma bude víc v bezpečí," vysvětlil Beránek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám