Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Moderátora Ondřeje Sokola (52) nyní diváci vídají především v soutěži Na lovu, kde pokládá soutěžícím záludné otázky ze všeobecného přehledu. On sám si natáčení soutěže velice užívá a mimo jiné nám prozradil, jak je na tom on sám se svými vědomostmi.

"Natáčení si užívám ohromně! To nás baví. Já tu soutěž znám léta v anglickém originále, já jsem se fakt těšil a potvrdilo se to," pochvaluje si Ondřej. Nás zajímalo, jak by on sám obstál v roli soutěžícího. "Takhle, znám hodně odpovědí na ty otázky, ale protože nejsem ve stresu. To je základní věc" řekl Super.cz.

Soutěžící jsou pod velkým tlakem, a tak se snadno stane, že ani na banální otázku nedokážou odpovědět. "Většinou mají soutěžící pocit, že všichni ostatní měli lehčí set otázek. Nebo když to hrajete doma na gauči, tak máte pocit, že víte všechno. Základní je se vyrovnat s tím stresem," vysvětluje oblíbený český moderátor.

Ondřej se toho nebojí a klidně by se postavil do pozice soutěžícího i on sám. "Šel bych do toho. Já obdivuju ty lidi. Je to skvělý a fakt mají můj velkej respekt," říká s úsměvem a dodává, že podvody v soutěži jsou tabu. "To nejde, tam jsou všude kamery. Kdysi v 60. letech bývaly podvody u takových soutěží, dokonce to v USA položilo jednu televizní stanici, takže to je tak strašně hlídaný, aby to bylo korektní, že si to ani neumíte představit," uzavírá Ondřej Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám