Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Legendární herečka Daniela Kolářová (77) ve středu slaví narozeniny a při té příležitosti se rozpovídala o své nejnovější roli ve filmu Za vším hledej ženu, kde hraje poněkud drsnou babičku. Její dceru představuje Zlata Adamovská (65).

"Já mám ráda humor, ale dobrej, spíš černej. Takže mně se moc líbilo, že babička, kterou ve filmu ztvárňuju, je takhle nastavená. Tímto svým ostřejším humorem navíc dokáže ty napjaté situace skvěle narovnat,“ prozradila herečka. Ačkoliv má za sebou velkolepé role a věk, kdy by si mohla dovolit odpočívat, ona se vrhá do práce a hraje hned pět divadelních představení!

"Hraji v divadle Studio Dva ve hře Šíleně smutná princezna a Odpočívej ve svém pokoji. V divadle Viola zase hru Nejen malý princ a Commedia finita a v divadle MANA tragikomedii o stáří a nemoci s názvem Návod na přežití," vychvaluje si Daniela, která i odtajnila svoje plány na oslavu narozenin.

"Narozeniny oslavíme s rodinou, až se to bude všem hodit," míní. Na hmotných darech si herečka nepotrpí, její přání se týká nás všech.

"Přeji si, aby ta zoufalá a smutná doba, kterou prožíváme, skončila. Jsem dost znepokojena stavem naší společnosti," posteskla si Kolářová a na závěr se pochlubila tím, co jí v životě dělá největší radost. "Ráda se vidím s vnoučaty, jejich zájmy jsou tak různorodé, že se pokaždé dozvím něco nového," dojímá se ikona české herecké scény.

Reklama

Další články

Načítám