Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Moderátorka Lucie Křížková (39), kterou si všichni pamatujeme pod příjmením Váchová, se ukázala svým fanouškům a pochlubila se razantní změnou. Fotografie, kde má kráska zrzavé prodloužené mikádo, některé vyděsila, protože ji milují jako brunetku, další si myslí, že by nad změnou měla uvažovat.

Pokud si dobře vzpomínáte, Lucie byla jistou dobu i blondýnka! "Miss jsem vyhrála jako blondýna. Pak jsem několikrát zkoušela hnědou a zpět světlejší," prozradila Super.cz. "Teď jsem byla dlouho tmavší a chtěla jsem zas změnu. Tak mě kadeřnice vyslyšela," směje se kráska.

Zrzavou na sobě měla sice jen pár minut, že by si ji zamilovala, se ale říci rozhodně nedá. "Jako zrzka bych se necítila dobře. V zrcadle jsem se na sebe jako na zrzku dlouho dívat nemohla," říká rozpačitě.

A jak se vlastně stalo, že se moderátorka na pár minut odbarvila na zrzavou? "Kadeřnice mi vlasy odbarvila… Vyšla z toho ta zrzavá, co je na fotce. Pak mi ale na vlasy dala ještě přeliv, takže výsledkem jsou světle hnědé vlasy," pochvaluje si Lucie výslednou barvu. Líbila by se vám Lucie jako zrzka? Rozhodněte v anketě pod článkem.

Líbila by se vám Lucie Křížková jako zrzka?
Ano, je to bezva změna!
57,1 %
Ne! Hnědá jí sluší nejvíc!
42,9 %
Celkem hlasovalo 14396 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám